> BASED REAL ESTATE is there for renters, and Landlords

Veraartlaan 6, Rijswijk

Transaction details

Property type: Aanhuur kantoorruimte Metrics / size: Circa 630 m²
Address: Veraartlaan 6 Client Zicht B.V.
Place: Rijswijk

Algemene kenmerken

Soort transactie Aanhuur kantoorruimte
Adres Veraartlaan 6
Plaats Rijswijk
Opdrachtgever Zicht B.V.
Metrage / omvang Circa 630 m²

Omschrijving van de opdracht en het proces

Over Zicht B.V.
Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, biedt ondernemers en particulieren inzicht in hun financiële situatie en adviseert hen over het voorkomen, opvangen en verzekeren van financiële risico’s. Met jarenlange ervaring als verzekeringsadviseur en uitgebreide dienstverlening biedt zij haar klanten inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing en de zekerheid dat het goed geregeld is en blijft. Zicht (en haar rechtsvoorgangers) bestaat meer dan 100 jaar en is onderdeel van het Nationale-Nederlanden concern. Met circa 650 medewerkers wordt landelijk gewerkt vanuit ruim 20 vestigingen.

Samenwerking Zicht en BASED REAL ESTATE
BASED REAL ESTATE B.V. behartigt landelijk de belangen van Zicht B.V. op het gebied van huisvesting, waaronder contractverlengingen en de aanhuur van nieuwe locaties. In Rijswijk was Zicht B.V. op zoek naar nieuwe kantoorruimte, die voldeed aan eisen zoals onder andere een goede bereikbaarheid, uitstekende parkeervoorzieningen, goede exposure (zichtlocatie) en een goed werkend klimaatsysteem. Daarnaast diende de nieuwe kantoorruimte geschikt te zijn voor het invoeren van "het nieuwe werken".

Onze zoektocht heeft uiteindelijk geresulteerd in de aanhuur van kantoorruimte aan de Veraartlaan 6 te Rijswijk, waarbij door onze bemiddeling uitstekende huurvoorwaarden en condities werden bedongen en bovendien goede afspraken weren gemaakt met betrekking tot het aanpassen / vernieuwen van het klimaatsysteem.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Phone:
020 20 44 595

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web:
www.based.nl

Terms and conditionsSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Developed by Buro210