> BASED REAL ESTATE is there for renters, and Landlords

Klokkenbergweg 37, Amsterdam

Features

Property type: Kantoorruimte, Bedrijfsruimte Available per: Direct
Place: Amsterdam Zuidoost Floors Begane grond
Neighborhood: Amsterdam Zuidoost Rental price: Vanaf € 43.100,- per jaar
Destination: Kantoor-/bedrijfsruimte Metrics: Circa 690 m²

Description

Deze nette kantoor-/bedrijfsruimte is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan de Klokkenbergweg 37 te Amsterdam-Zuidoost. In de directe omgeving bevinden zich onder andere de ArenA, winkelcentrum de Amsterdamse Poort, diverse hotels, IKEA, Mac Donalds en La Place. Het gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid en ook de showrooms van de meeste automerken zijn op deze locatie gevestigd. Het gebied grenst direct aan kantorenpark Zuidoost dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen en waar diverse hoofdkantoren van gerenommeerde bedrijven gevestigd zijn.

BESCHIKBAARHEID

Voor verhuur is circa 274 m² bedrijfsruimte beschikbaar gecombineerd met circa 208 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Desgewenst kan de kantoorruimte nog verder worden uitgebreid met circa 208 m² gelegen op de tweede verdieping. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 5-6 meter.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid per auto is optimaal vanwege de ligging direct aan de afslag S 111 in het knooppunt van de A2 met de A9. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand liggen de stations Bullewijk en Holendrecht met een uitstekende verbinding naar intercity station Bijlmer / ArenA, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

PARKEREN

Bij het gebouw zijn in totaal 8 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 450,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige staat voorzien van onder andere:

  • Nette entree op de begane grond met toegang tot het trappenhuis en de bedrijfsruimte op de begane grond.
  • Twee elektrische overheaddeuren en een aparte loopdeur in de bedrijfsruime;
  • Heaters in de bedrijfsruimte;
  • Dames– en herentoilet per verdieping;
  • Kantoorruimte voorzien van bestaande vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, intercom, kabelgoten ten behoeve van data– en elektrabekabeling, mechanische ventilatie voorzien van koeling, te openen ramen, centrale verwarming middels radiatoren.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Phone:
020 20 44 595

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web:
www.based.nl

Terms and conditionsSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Developed by Buro210