> BASED REAL ESTATE is there for renters, and Landlords

Maasstraat 110, Amsterdam

Features

Property type: Winkelruimte Available per: In overleg
Place: Amsterdam Zuid Floors Begane grond
Neighborhood: Rivierenbuurt Rental price: € 286,- per m² per jaar
Destination: Winkelruimte Metrics: Circa 275 m²

Description

Deze winkelruimte is gelegen aan de Maasstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Het betreft één van de meest populaire winkelstraten van de Rivierenbuurt. De Maasstraat huisvest meerdere landelijke winkelketens zoals Albert Heijn, Gall en Gall, Blokker en Kruidvat, Daarnaast zijn er diverse cafe’s, lunchrooms en restaurants.

VLOEROPPERVLAK

De verhuurder is voornemens de achtergelegen tuin te bebouwen waardoor een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 275 m² zal ontstaan.

BESTEMMING

Volgens het bestemmingsplan Riverierenbuurt heeft de bedrijfsruimte de bestemming Gemengd—3 (winkelstraat). De volgende bestemming is detailhandel, waaronder wordt verstaan: Het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen, verhuren en leveren van goederen aan personen die deze goederen kopen of huren voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit.

BEREIKBAARHEID

Het object is per eigen vervoer goed bereikbaar. De ringweg A10 afslagen S109, S110, S111 en S112 zijn binnen slechts enkele minuten te bereiken. Op de nabijgelegen Rooseveltlaan en de Churchill-laan liggen tram– en bushaltes alwaar diverse trams en bussen vertrekken in de richting van Centraal Station, Amstel Station en Station RAI.

PARKEREN

Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg. In de Maasstraat treft een speciaal parkeertarief van slechts € 0,10 voor het eerste uur.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het uitgangspunt is een volledige casco oplevering met betonnen dekvloer en aansluitingen voor gas, water en elektra. Bij realisatie van de uitbouw zal tevens de voorpui worden vernieuwd (zie foto in brochure voor een impressie).

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Phone:
020 20 44 595

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web:
www.based.nl

Terms and conditionsSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Developed by Buro210